Animerade bilar i ”Cars”

Om man talar om snabba bilar på bioduken går det inte att undvika att nämna Cars, eller Bilar som filmen helt enkelt fick heta på svenska. Filmen är en animerad film som är ett samarbete mellan Disney och Pixar, och den hade premiär år 2006. När två giganter inom den animerade filmvärlden som Disney och Pixar arbetar tillsammans är det inte svårt att förstå att resultatet kommer att bli lyckat, och så var också fallet med Bilar; filmen fick två Oscarsnomineringar, dels för Bästa animerade film, dels för låten ”Our Town” i kategorin Bästa filmmusik.

I filmens handling får man följa racerbilen Blixten McQueen, som är på väg till tävlingen Pistongcupen. Han råkar dock ut för en olycka på vägen dit, och kraschar in i Kylarköping, en liten stad vid sidan av vägen. Resultatet är stor förstörelse i staden, och Blixten McQueen döms till att göra samhällstjänst i staden för att städa upp all oreda han orsakat. Under tiden lär sig Blixten McQueen att vara lite mer ödmjuk och vad som verkligen är värt något i livet.

Om du skulle vilja äga verklighetens motsvarighet till Blixten McQueen, men du saknar de sista tusenlapparna i dina besparingar som behövs för att ha råd, ska du gå in på Enklare.se. Där kan du nämligen enkelt ta ett lån på det belopp du behöver, så att du kan börja köra i din drömbil i verkligheten, och inte bara titta på den på filmduken. Sedan kan du betala tillbaka lånet bit för bit, samtidigt som du njuter av fartvinden.shadower